Співачка Злата Огневич представила публіці свого обранця.

Проєкт "Холостячка" за участю артистки підійшов до кінця і вона остаточно визначилася з вибором, віддавши перевагу бізнесменові Андрію Задворному. За її словами, вона завжди вірила в справжню і щиру любов, і чекала її. Тепер вона є в її житті, чому Огневич нескінченно рада.


Співачка зізналася, що розчиняється в моменті і дуже любить Андрія, про що готова кричати на весь світ. Чоловік теж мовчати про свої почуття не має наміру і вже опублікував в соцмережах пост про це. У ньому Задворний поділився своїми емоціями в той момент, коли Злата сказала йому "так".

Він зазначив, що вдячний можливості просто взяти її за руку і відвести туди, де вони вже будуть удвох починати нову главу - пізнавати один одного в тиші.


Користувачі виявилися дуже активні під даним постом і відзначили, що, м'яко кажучи, здивовані вибором Злати. На думку більшості, співачка зробила величезну помилку.

Однак один з учасників шоу "Холостячка" Владислав Ясько написав під цим же постом, що розуміє вибір Огневич і якби не Злата, то забрав би Андрія собі.


Раніше "Hyser" писав про те, що Злата Огневич показала, як розважається в спальні, вразивши фанатів такою відвертістю.

Також наш портал повідомляв, що Злата Огневич показала себе без макіяжу.

Нагадуємо, що в рекламі "Холостячка-2" випадково показали переможця.