Знаменита російська шоувумен Катерина Варнава, яка є володаркою довгих ніг, неодноразово демонструвала їх у всій красі.

Зірка "Камеді Вумен", якій приписують пластичні операції, і на цей раз опублікувала в своєму Instagram два оригінальних знімка, на яких відображена в модному спортивному луку, що складається з штанів світло-оливкового кольору, білої футболки з синім орнаментом і толстовки, яку вона накинула поверх. Образ Варнава завершила білими мокасинами.

Вона присіла на підлокітник дивана так, що одна її нога опинилася на підлозі, а друга на спинці дивана. Катерина зробила задумливе обличчя, кинувши погляд убік.

На другому вона практично в шпагаті позувала відвівши погляд в іншу сторону.

Знімки вона підписала також неординарно, як позувала на них.

"День неочевидних поз оголошую відкритим!",- написала шоувумен.

"Катя ви супер, я вас обожнюю 😻😻😻😻😻😻😻😻😻", "дуууже довгі ноги 👍 😊 супер!", "А що, дуже зручно🙌 😂", " Катерина як завжди, в образі, я вас обожнюю, і КВН і Камеді вумен)"," скетч Монті Пайтона "Міністерство дивних ходок "нагадало)", " огоооо !!!!", "Вмієш встати з потрібної ноги)) ❤️❤️❤️❤️❤️", "😂перша поза-це я осмислюю, що мені сказала моя Китайська свекруха, а друга - намагаюся зрозуміти, як скористатися громадським туалетом в китайській глибинці🤣", " Катя! ❤️❤️❤️❤️", - жартують шанувальники зірки.

Раніше Hyser писав про те, що Катя Варнава показала, як її підвісили на жердині.

Також Hyser повідомляв, що Варнава показала, як підросла її дочка.

Нагадаємо, що Ірина Білик показала, як виглядала 30 років тому.