Шанувальник Ксенії Собчак, безумовно, знають про те, що вона вміє бути різною. Зірка експериментує з образами, нарядами і творчими проектами також часто, як з'являється на публіці.

Але в одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram вона перевтілилася в Примадонну російської естради-Аллу Пугачову. У підписі до фото телеведуча з іронією звернулася до дружини Максима Галкіна і порекомендувала їй бути напоготові: "Алла Борисівна, тремтіть, я йду !😂😂✊🏻».

У коментарях до посту гості сторінки запевнили Ксенію Анатоліївну, що у такому вигляді вона більше схожа на співачку Ірину Аллегрову або навіть на Валерія Леонтьєва, але ніяк не на Пугачову:

До слова, критика на адресу скандальної ведучої звучить дуже часто. За час роботи в шоу-бізнесі вона заробила не тільки репутацію скандалістки, яка не лізе за словом в кишеню, але об'єднала багатомільйонну армію хейтерів. Багатьом з них абсолютно не подобається те, що вона робить або говорить, а в світлі недавньої смертельної аварії з її участю - вона стала антигероїнею світських хронік.

Справа в тому, що вона потрапила в ДТП під час поїздки в таксі - водій автомобіля виїхав на зустрічну смугу і зіткнувся з іншою машиною. В результаті цього загинула молода жінка, у якої залишилася маленька дочка.

Ксенія Собчак спішно покинула місце події і відразу ж полетіла в Москву. Свою поведінку тоді вона пояснила шоковим станом, але її звинуватили в байдужості до оточуючих.

Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова захопила шанувальників спокусливими формами в купальнику, під яким все видно.

Також наш портал розповів про те, що Філіп Кіркоров зворушив публіку сімейним фото.

Нагадуємо, що Ані Лорак в латексному костюмі спровокувала нову хвилю чуток про себе.