Внучка легендарної української виконавиці Софії Ротару підкорила публіку розкішним образом. Красуня Софія Євдокименко прогулялася вулицями Нью-Йорка в елегантному костюмі блакитного забарвлення.

Не секрет, що спадкоємиця зіркового подружжя активно займається модельним бізнесом і з ранніх років співпрацює з іменитими фотогуру. Одного разу вона зізналася, що відчуває в собі модельний потенціал і їй дуже подобається позувати перед камерами.

У коментарях до посту фоловери не скупилися на компліменти і похвалу і відзначили, що Софії дуже йдуть яскраві кольори в одязі.

Втім, з мікроблозі дівчини є чимало фотодоказів того, що вона любить експериментувати з квітами і незвичайними стилістичними рішеннями:

Що стосується особистого життя юної красуні, то вона полягає в романтичних відносинах з бізнесменом Денисом Жадановим - віце-президентом з маркетингу компанії Readdle. У 2018 році молодий чоловік був включений в американський рейтинг Forbes «Топ-30 підприємців Європи молодше 30 років у сфері технологій». Разом молоді люди багато подорожують і активно проводять час про що не забувають розповідати багатомільйонній армії шанувальників в Instagram.

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва змусила шанувальників хвилюватися, показавши дивне сімейне фото з Костянтином Меладзе.

Також наш портал розповів про те, що сестра Софії Ротару довела росіян до істерики своїми висловлюваннями про Крим.

Нагадуємо, що внучка Софії Ротару влаштувала ефектну фотосесію в нижній білизні і з незвичайною компанією.