Знаменитий телеведучий Дмитро Шепелєв зворушив шанувальників новим фото з дружиною Катериною Тулуповою. Шоумен привітав свою кохану з п'ятиріччям спільного життя.

Так, в мікроблозі телезірки з'явився кадр, на якому він з ніжністю обіймає обраницю. А в підписі до знімка він зазначив: "П'ять років тому ми зустрілися на нашому першому побаченні. І сьогодні, через весь цей час, можу сказати тільки: "Скільки? П'ять?!». І: "Я дуже пишаюся нами!».

До слова, довгий час ім'я Дмитра Шепелєва асоціювали зі співачкою Жанною Фріске, яка померла шість років тому. Її життя забрало онкологічне захворювання, з яким вона відчайдушно боролася до останнього. Артистка народила телеведучому сина Платона, який зараз живе з батьком.

Після втрати коханої Дмитро Шепелєв "закрився" від публіки і не коментував чутки про те, що відбувається в його особистому житті. А потім через рік після смерті Жанни Фріске в мережі заговорили про те, що артист зустрічається з архітектором Катериною Тулуповою.

Але при цьому ще кілька років парі вдавалося приховувати свій роман, А всі припущення шанувальників залишалися непідтвердженими. Коли ж відносини стало безглуздо приховувати, він представив публіці свою обраницю, а пізніше вони офіційно одружилися.

У березні цього року в одному з московських пологових будинків Катерина народила телеведучому сина Тихона. При цьому подружжя виховує ще двох дітей-сина Платона (від шлюбу Шепелєва з Жанною Фріске) і дочку Ладу (від попереднього шлюбу Катерини Тулупової).

Раніше "Hyser" писав про те, що у мережі показали, як з роками змінився Микола Расторгуєв.

Також наш портал розповів про те, що архівні пляжні фото Алли Пугачової викликали фурор в мережі.

Нагадуємо, що Христина Асмус зізналася, що з дитинства страждала від цькування в школі і була недолюбленою дитиною.