Твань Кароль не з тих знаменитостей, які ведуть розмови про себе. На думку багатьох, хто знає співачку особисто, Кароль дуже мила і проста в спілкуванні з оточуючими. Природний шарм зірки допомагає їй збирати навколо себе армію вірних шанувальників, вести за собою, бути авторитетною селебріті і диктувати моду.

Але ось що відбувається в особистому житті співачки відомо зовсім мало, що засмучує шанувальників. Є чоловік чи ні - загадка, у всякому разі потрапити в об'єктиви папараці парі не вдавалося жодного разу. Відомо, що єдиний син співачки навчається в Лондоні. А нещодавно Кароль зізналася, що хотіла б народити ще й дочку.

Про це інформує сайт газети Факти і коментарі.

Подібна заява прозвучала в ефірі казахського радіо «RadioCity Almaty», куди співачка відбула в рамках промоції свого нового музичного альбому «Подвійний рай». Там Кароль і зізналася, що ім'я майбутньої дочки прийде до мене саме, коли настане час. Однак найпалкіші шанувальники співачки знають, що улюблене жіноче ім'я Тіни Кароль – це Римма.

Власне, такі розмови наводять на думку, що співачка не самотня і, можливо, перебуває в набагато більш серйозних відносинах, ніж це здавалося раніше.

Варто відзначити, що в Казахстані Тіна Кароль відмінно провела час. Деякі моменти були опубліковані в Instagram-stories на офіційній сторінці зірки.

Раніше інформаційний портал Hyser повідомляв, у Мережі відзначили неймовірне перевтілення Христини Орбакайте в Аллу Пугачову.

Нагадуємо, що співачка Надя Дорофєєва показала татуювання в незвичайному місці.

Також, Лоліта Мілявська виконала дикий танець.