Відомий російський шоумен Гарік Харламов насмішив шанувальників новим постом в соціальній мережі Instagram. Артист опублікував кумедні колажі, які сам назвав "осінньою фотосесією".

За допомогою спеціальної програми він "замінив" своє тіло і» перетворився " в карколомних красунь. Він з іронією прокоментував свої фотостарання: "Дівчатка, нарешті прийшли фотки 📸 з моєї фотосесії!🍂 Сьогодні в моїй рубриці #харлаб'юті пров проводжаємо золоту осінь! Або золотий дощ☺️, кому що подобається! Всім PEACE!👍".

У коментарях до посту фоловери оцінили старання артиста численними компліментами: "Гарік, ти така красива! Був би я мужиком🔥 😍", "Справжня Інста блогерша!😂 ", "Судячи з легкої неголеності це феміністка)", " у всіх образах хороша, Гаря Харлампьевна!!! Красуня".

До слова, до того, як "знятися" в такій атмосферній фотосесії, Гарік Харламов влаштував парад зачісок:

Втім, незважаючи на забавні пости в соцмережі, в реальному житті Гаріка Харламова нещодавно сталася неприємна подія. Раптово захворіла його дочка Анастасія і вони з екс-дружиною Христиною Асмус пережили стрес.

Ситуація була настільки серйозною, що дівчинці знадобилася госпіталізація. Зіркові батьки були поруч з нею. На певний час Христина Асмус була змушена відлучитися в театр, і в цей час разом з донькою знаходився Гарік Харламов.

"Так, дочка була в надійних лікарських руках, так, поруч був Гарік, але я нічого не могла вдіяти. Я божеволіла 😭 " - написала у своєму акаунті зірка.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль віддалася диванним утіхам в компанії привабливого чоловіка.

Також наш портал розповів про те, що Максим Галкін влаштував справжнє шоу, вбравшись у вампіра.

Нагадуємо, що одіозний російський шоумен Стас Борецький заявив про домагання з боку Анастасії Волочкової.