У мережі показали, на яких авто їздять українські зірки Тіна Кароль, Каменських і Полякова.

Багато українських зірок їздять на дуже шикарних авто. А деякі з них мають навіть свій автопарк, який тягне на десятки мільйонів гривень. У цьому випадку мова йде про Тіну Кароль. В її автопарку налічується ні багато ні мало цілих 8 авто. Її улюбленою моделлю є Subaru Impreza STI за майже 2 мільйони гривень. Також у неї є ще 6 авто цієї марки.

Вони дісталися їй від її покійного чоловіка Євгена Огіра, який захоплювався колекціонуванням таких авто. Також у Тіни є позашляховик Range Rover білого кольору.

Популярна співачка Настя Каменських зараз пересувається на Mercedes-Benz GLS 400, який коштує близько 4 мільйонів гривень. Раніше Каменських їздила на помаранчевому Porsche Cayenne. Каменських не сама водить машину, у неї є особистий водій. Але вона не раз була помічена за переходом дороги в недозволеному місці.

А ось Оля Полякова вибрала для пересування мікроавтобус Chevrolet Explorer, який зручно використовувати в якості будиночка на колесах під час Всеукраїнських турів. Варто сказати, що поки ніхто з українських зірок не зважився на такий експеримент.

Але найбільш інноваційну модель авто має Ірина Білик. Минулого року українська співачка Ірина Білик отримала в подарунок від свого близького друга електрокар Tesla Model 3. Такий незвичайний і дорогий подарунок вельми порадував Ірину, яка любить отримувати подібного роду презенти.

А ось Наталія Могилевська віддає свою перевагу моделі Volvo XC90 вартістю близько 2 мільйонів гривень.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова розлючила українців, ледь не закидали пляшками.

Також писали, що Санта Дімопулос показала себе в прозорій тканині, такої артистку ще ніхто не бачив.

Нагадаємо, що Ірина Федишин похвалилася своїм квітником-таке не завжди можна побачити.