Співачка Ані Лорак зараз насолоджується відпочинком в Туреччині.

Після чуток про відновлення відносин артистки з її колишнім чоловіком Муратом Налчаджіоглу, вона ще більше заінтригувала фанатів своїм несподіваним від'їздом до Стамбулу. Примітно, що саме в одному з турецьких готелів, де артистка відпочивала, Ані Лорак і познайомилася свого часу з бізнесменом.


Почуття між ними спалахнули майже відразу, які закінчилися для них гучним і пишним весіллям. Тріщину в їхньому шлюбі дали зради Мурата, які Ані Лорак зрештою втомилася терпіти і подала на розлучення.

Однак не так давно відносини у подружжя налагодилися і вони разом з'явилися на одному світському заході у Філіпа Кіркорова. Тоді фанати допустили, що вони прийшли туди разом тільки заради дочки, але нове відео Ані Лорак може служити спростуванням цієї версії. Річ у тому, що під час прогулянки по Стамбулу, яка відображена на ролику зірки, у неї на руці було помічено обручку.

Зрозуміло, це не могли не помітити уважні користувачі, які наважилися запитати, коли ж Ані Лорак встигла знову зійтися з Налчаджіоглу. Також фанати подякували окремо артистку за її сонячне і позитивне відео.


Раніше "Hyser" писав про те, що Анна Сєдокова роздумує кинути свого баскетболіста заради Малахова.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак насмішила шанувальників своїми сільськими звичками і суржиком.

Нагадуємо, що у мережі показали, як виглядала перша дружина Юрія Горбунова. На думку користувачів, вона повна протилежність Каті Осадчій.