Відому українську виконавицю Тіну Кароль довели до сліз у прямому ефірі шоу "Голос країни-11".

Примітно, що зробили це учасники восьмого випуску шоу з команди MONATIKA. Саме їх ніжне виконання пісні Тіни Кароль "Знайти своїх" так зворушило артистку, що вона аж заплакала.

Тіну Кароль змусили заливатися сльозами в прямому ефірі, фото: ТСН

Це говорить про те, наскільки сильно Кароль сподобалася нова інтерпретація її композиції, яку представили Анастасія Буханцова і Рудольф Афіцерян. Більш того, після їх такого феєричного виступу, співачка навіть вийшла до них на сцену, щоб разом заспівати романтичну пісню.

Варто відзначити, що доводити до сліз Тіну Кароль не планувалося, але і її пісню MONATIK обрав не просто так, а щоб зробити їй приємний сюрприз. До слова, в результаті тренер залишив у своїй команді Анастасію, але і Рудольф не покинув шоу, оскільки його забрала до себе Надія Дорофєєва.


Варто відзначити, що час від часу учасники шоу "Голос країни-11" вражають своїм талантом і вмінням піднести ту чи іншу композицію геть в іншому світлі. Так, наприклад, учасниця з Казахстану Діляра Дідаркізи теж зворушила суддів своїм виступом пісні Мераї Кері - My all.

Примітно, що вона проробила величезний шлях, довжиною в понад 4 тисячі кілометрів заради українського проекту, про який мріяла багато років. По всій видимості, воно було того варте, адже Діляра продовжує підкорювати серця і суддів, і телеглядачів своїм вокалом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль біля товстого "мікрофона" викликала фурор. Таке не побачиш на просторах інтернету.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова взяла Тіну Кароль за" хвіст " і заявила, що її колезі треба визначитися зі своїми подальшими діями.

Нагадуємо, що Потап викрив Тіну Кароль у блуді з Даном. Пікантне фото показали всім.