Дружина Валерія Меладзе, Альбіна Джанабаєва розповіла про свою вагітність в соцмережах.

З'ясувалося, що 41-річна артистка зважилася на третю вагітність. Знаменитість довгий час приховувала її, можливо побоюючись якихось ускладнень. Однак розуміючи, що більше немає сенсу ховатися і що все і так незабаром стане відомо, Джанабаєва перша заявила про своє нове становище в Instagram, похвалившись кругленьким животиком.


Таким чином, Альбіна Джанабаєва постала перед камерою в облягаючій чорній сукні, поклавши руку при цьому на добре вже видний животик. Це явно запланована вагітність, оскільки ще пару років тому зірка говорила про своє бажання стати ще матір'ю дівчинки.

Чи вийде у неї це цього разу, дізнаємося трохи пізніше, оскільки поки стать дитини Джанабаєва не розсекретила.


Фанати, зрозуміло, ошелешені заявою Джанабаєвої, але судячи з їхніх коментарів, щиро раді за неї. Правда були і ті, хто засумнівався в реальності того, що відбувається і припустив, що це старе фото співачки.

До слова, у зірки вже є діти від Меладзе: 17-річний Костянтин і Лука, якому 2 липня виповниться 7 років.


Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва кардинально змінила імідж, і неймовірно постаріла. Екс-солістка "золотого" складу групи "ВІА Гра" постала в кадрі в незвичайному образі.

Також наш портал повідомляв, що Меладзе поставив новий склад "ВІА Гри" в жорсткі умови, про які стало відомо від однієї з учасниць групи.

Нагадуємо, що на сторінці Насті Івлєєвої з'явилося оригінальне фото, через яке користувачі вирішили, що Валерій Меладзе пішов з головою в нові відносини.