Оля Полякова роздяглася на сцені перед очима своїх шанувальників.

Українська співачка Оля Полякова практично не має ніяких комплексів. А її зовнішньому вигляду кожна може позаздрити. Тому вона цілком може собі дозволити будь-які провокаційні наряди. Але цього разу їй довелося роздягатися на сцені під час шоу "Маска".

В ефірі восьмого випуску шоу" Маска " зіркові детективи Оля Полякова та Андрій Данилко посперечалися під час відгадування учасника в образі Мольфара. Цей герой відразу ж прикував увагу всіх суддів. А ось відгадувати його особистість більш активно почали Данилко і Полякова.

Оля Полякова впізнала в голосі учасника, співака Василя Бондарчука, А Андрій Данилко відомого ведучого.

"Я вважаю, що це Павло Костіцин! Це логіка! Ми з Олею б'ємося об заклад, якщо це Павло-вона буде бігати по сцені оголена, а я – одягнений за нею", - заявив Данилко.

Полякова просила глядачів проголосувати за Буряка, щоб їй не довелося бігати голою по сцені.

"Дорогі мої, дивлячись мої шоу, ви, ймовірно, помітили, що голою я люблю бігати і часто це роблю у себе на концертах. Але оскільки нас дивляться діти, я не хочу сьогодні бігати голою, тому нехай роздягається Буряк", - розсміялася Полякова.

У підсумку Данилко все таки виявився правий і Олі Поляковій довелося зняти свій наряд і показати себе глядачам практично в чому мати народила. Але це анітрохи її не збентежило, тому що вона готова до будь-яких експериментів і навіть таким екстравагантним і провокаційним.

Раніше Hyser писав про те, що Віра Брежнєва кардинально змінила імідж, і неймовірно постаріла.

Також писали, що Гарік Харламов не витерпів і показав вогняний отвір.

Нагадаємо, що у мережі показали, як виглядала перша дружина Юрія Горбунова.