Для популярної співачки Віри Брежнєвої бути яскравою на публіці - справа звична. Виконавиця ретельно стежить за собою і своєю фізичною формою, а також регулярно експериментує над іміджем.

Наприклад, в одній з нових публікацій в соціальній мережі Instagram екс-солістка «золотого» складу групи «ВІА Гра» постала в кадрі в незвичайному образі. Замість звичних білявих локонів, фанати побачили на голові Віри Брежнєвої, пишну копицю з дрібних кучерів. Очі знаменитість приховала за сонцезахисними окулярами в квадратній оправі.

У коментарях до посту фоловери оцінили перетворення дружини композитора Костянтина Меладзе компліментами. Більш того, в числі тих, хто несумів стримати захват від перетворення вокалістки був помічений відомий поастичний хірург і головний герой третього сезону шоу "Холостяк" - Андрій Іскорнєв. Деяким гостям сторінки Віра Брежнєва нагадала Примадонну російської естради-Аллу Пугачову...

Не секрет, що Віра Брежнєва регулярно радує фанатів музичними сюрпризами і досить відверто говорить про те, що на шляху до успіху долає чимало труднощів. Наприклад, в недавній бесіді генеральним директором каналу МУЗ-ТВ Арманом Давлетяровим, вона розповіла, як бореться з депресією.

На думку знаменитості, людині вкрай важливо підтримка близьких, а також можливість займатися тим, що подобається. Крім іншого, від негативних думок Вірі Брежнєвій допомагають позбутися заняття пілатесом:

Раніше "Hyser" писав про те, що Віра Брежнєва змінилася до невпізнання і вразила фанатів схожістю з Валерієм Леонтьєвим.

Також наш портал розповів про те, що Віра Брежнєва побувала в гостях у відомого російського коміка.

Нагадуємо, що Віра Брежнєва одягла ультракороткий топ і підкорила шанувальників зовнішнім виглядом.