Популярний телеведучий і шоумен Гарік Харламов порадував передплатників свого мікроблогу оригінальним селфі на незвичайному тлі.

Артист в черговий раз довів, що володіє хорошим почуттям гумору і вміє іронізувати над собою. Екс-чоловік актриси Христини Асмус постав в кадрі в стильному вбранні і дозволив шанувальникам проявити чудеса дедукції, намагаючись визначити, де був зроблений знімок.

Не обійшлося і без згадок про колишню дружину Гаріка Харламова і її постійну Instagram-рубриці відвертих відповідей:

Пара Гаріка Харламова і Христини Асмус розпалася влітку 2020 року. З чуток, труднощі у відносинах знаменитостей почалися набагато раніше, але оголосити про розлучення вони зважилися не відразу. У шлюбі у них народилася дочка Анастасія, у вихованні якої обоє батьків беруть активну участь.

Однією з можливих причин краху їх сімейної ідилії, інсайдери називають, роль Крістіни Асмус в провокаційній кінострічці "Текст". Нібито настільки правдоподібно вона зіграла пристрасть в постільних сценах з партнером Іваном Янковським, що змусила публіку повірити в те, що між ними зав'язалася не тільки дружба.

Що стосується особистого життя Гаріка Харламова, то йому наполегливо приписують роман з актрисою шоу "Одного разу в Росії" яною Кошкіної. Але ніяких офіційних комментріев з цього приводу "закохані" не давали і не дають донині.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус здивувала шанувальників незвичайними "фокусами".

Також наш портал розповів про те, що Христина Асмус постала перед публікою в дивному вигляді і нарвалася на критику хейтерів.

Нагадуємо, що Христина Асмус підкорила фанатів жаркими знімками в нижній білизні і не забула похвалитися стрункими формами.