Бізнесмен Михайло Заливако, який бере участь в реаліті-шоу "Холостяк" "відшив" вже дев'ять претенденток

Про те, що вже на другому тижні, з проєкту вигнали майже третину учасниць, розповіли на каналі "СТБ".

Першою з шоу пішла TikToK-блогерка Олена. Після розмови наодинці Михайлу не сподобалося, що єдиною метою, заради якої учасниця прийшла в проєкт, стало збільшення числа "фанатів", та монетизація її каналу, а зовсім не пошук любові. Холостяк підкреслив, що він-то прийшов за реальними відносинами, а ось Олена - за популярністю та онлайн-шанувальниками.

Лена. Фото: stb.ua
Лена. Фото: stb.ua

Покинула шоу і Ксюша. Вже на другому груповому побаченні, в її спілкуванні з Михайлом щось пішло не так. Заливако сподівався, що перше враження про дівчину виправдається, але пізніше вона змінилася, і закрилася від головного героя з надуманої образи.

Ксюша. Фото: stb.ua
Ксюша. Фото: stb.ua

Відмовився Михайло і від Олі. Після того як вони перейшли на ближчий рівень спілкування, бізнесмен не зміг відчути взаєморозуміння, і провів дівчину виходу, не чекаючи продовження.

Оля. Фото: stb.ua
Оля. Фото: stb.ua

А ось Валю Михайло попросив покинути шоу з обґрунтованої причини-вона оббрехала інших претенденток, без будь-яких підстав.

Валя. Фото: stb.ua
Валя. Фото: stb.ua

Також "холостяку" здалася занадто легковажною і стюардеса Валентина, на думку Михайла, вона занадто часто ховала свої емоції за картинною посмішкою.

Валентина. Фото: stb.ua
Валентина. Фото: stb.ua

Всупереч з поглядом головного героя на серйозні відносини пішла і думка Дани. Михайло порахував, що вона зобов'язана, якщо бажає перейти на інший рівень спілкування, відразу ж перервати свою кар'єру, і переїхати в рідний для "холостяка" Харків. Втім, після незгоди, Заливако проводив до виходу і її.

Дана. Фото: stb.ua
Дана. Фото: stb.ua

Анна з Бостона, Уляна і Хана теж не змогли знайти ніяких точок дотику з вимогливим Михайлом. У підсумку з проєкту "злили" вже 9 претенденток.

Уляна, Хана чи Анна? Фото: stb.ua
Уляна, Хана чи Анна? Фото: stb.ua

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що розведена Асмус не витерпіла, і "взяла в рот" відразу в під'їзді.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Віра Брежнєва в затрапезному вигляді зробила "селфі" в ліфті.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що завдяки регулярним і інтенсивним курсам пластичної хірургії, Алла Борисівна Пугачова виглядає краще, ніж її внучка.