Популярна українська співачка Ані Лорак, яка живе і виступає в Росії, є також активним блогером в Instagram.

Крім грандіозних подій, якими наповнене її життя в даний час, співачка іноді ділиться з шанувальниками раритетними записами, які вони люблять і пам'ятають.

Так, в профілі співачки не так давно з'явився відеозапис 2001 року фільму "Вечори на хуторі біля Диканьки", в якому вона зіграла роль Оксани. На короткому відео Лорак сидить в оточенні своїх подружок, як з'являється коваль Вакула, який мріє одружитися на прекрасній дівчині.

"Ти, Вакула, може в дружини хочеш мене взяти?", - запитує Лорак.

"Та я, та якби, та якби я тільки!",- радісно плутається в словах він.

Але Оксана піде за нього тільки, якщо коваль дістане їй чобітки, як у самої цариці. На що Вакула задумався і питає, де ж йому дістати такі чобітки.

"Знаєш, Вакула, стану я твоєю дружиною, але тільки якщо подаруєш мені червоні черевички - такі, в яких сама цариця ходить", - каже дівчина.

"Де ж мені такі взяти, як у самої цариці?",- задається питанням Коваль.

"А не знаєш, де їх взяти, так і не ведися в женихи!", - відповідає йому Оксана.

"Как я люблю этот фильм ❤️🔥🙌", "Как я люблю этот фильм ❤️🔥🙌", "Вот было же время, ах настольная 😢 не верится , что уже столько лет прошло 🙁❤️ мюзикл шикарный ❤️🥰", "Ах, какая красивая вы здесь!🔥", "Давно это было?хорошее время 🙌😍", "Это один из лучших новогодних мюзиклов, которые я видел. Кстати, благодаря этому мюзиклу я познакомился с вами Каролина, а уж "Песня Оксаны" навсегда отпечаталась в моей памяти❤️🔥👏", "Обожаю этот мюзикл 😍 пересматриваю каждый год ❤️🔥" (Орфографія збережена - прим. ред.), - зраділи фоловери зірки, коли переглянули запис 20-річної давності на її сторінці.

Раніше Hyser писав про те, що колишній чоловік Ані Лорак розповів, як веселився з нею в Москві.

Також Hyser повідомляв, що Ані Лорак влаштувала кумедне шоу на репетиції, головне, щоб на концерті вийшло.

Нагадаємо, що Ані Лорак здивувала оновленим ротом, поваливши фанатів в шок.