Популярна українська співачка і суддя музичних телепроектів Тіна Кароль спробувала себе в якості судді новому телевізійному шоу, яке вийшло на каналі 1+1 під назвою "Ліпсінк Батл".

Дане шоу зоряних пародій встигло стати хітом в більш ніж 10 країнах світу. Тепер посміятися від душі зможуть і українські глядачі, споглядаючи своїх улюблених зірок на екранах ТБ.

У профілі фан-групи, присвяченій Тіні Кароль, під назвою "fantina___" з'явилися фотографії, зроблені під час зйомок зоряного шоу. На фото можна побачити співачку, яка приміряла незвичайний для себе наряд.

В основному Тіна намагається виграшно підкреслити свої форми, якими нагородила її природа, але в цей раз вона сховала свої вигини під чорним корсетом, який злегка збільшував її в талії.

Проте віддані шанувальники змогли розгледіти на знімках тільки найпрекрасніше, а це щиру посмішку Кароль і її добрий погляд. Вони залишили найкращі компліменти для своєї улюблениці.

У цьому випуску Тіна Кароль пародіював популярний телеведучий Юрій Горбунов, який, скажімо прямо, впорався зі своїм завданням на всі 100%. Тіна Кароль від несподіванки то вставала, то знову сідала, а з її обличчя не сходила посмішка.

Головним завданням зірок в даному телепроекті є завдання максимально переконливо відтворити пісню, копіюючи міміку, зовнішній вигляд, манеру триматися на сцені оригінального виконавця хіта. Учасники проекту розіб'ються на пари і влаштують між собою запеклий батл за звання кращого пародиста.

Боротьба зірок, а також яскраві костюми і декорації нікого не залишать байдужими і гарантовано піднімуть настрій глядачам.

Раніше Hyser писав про те, що Тіна Кароль біля товстого "мікрофона" викликала фурор.

Також Hyser повідомляв, що у мережі показали неоднозначну реакцію Тіни Кароль на фото Дана Балана з іншою дівчиною.

Нагадаємо, що у мережі показали провокаційний знімок Тіни Кароль.