Багато шанувальників популярної російської актриси Христини Асмус переконані, що після розлучення з шоуменом Гаріком Харламовим, вона стала частіше ділиться провокаційними кадрами в Instagram.

Не те, щоб вона будучи заміжньою дамою відмовляла собі в задоволенні похвалитися фігурою, але зараз її мікроблог буквально рясніє ефектними знімками.

Так, в одній з нових публікацій Христина Асмус постала в кадрі в чорному купальнику, який доповнила чобітьми на низькому ходу з високою халявою. Для максимальної виразності образу, зірка фільму "Текст" взяла в руки маленьку пляшку з газованою водою.

Дотепні коментарі від гостей її аккаунта не змусили себе чекати:

До слова, про розлучення подружньої пари Гаріка Харламова і Христини Асмус стало відомо влітку минулого року. Тоді артисти розмістили на своїх сторінках в Instagram схожі Послання до аудиторії і зізналися, що їх шлюбу прийшов кінець.

Причин називати не стали, але через деякий час актриса зізналася, що давно подумувала про розставання з коміком. Зараз, за чутками, Гарік Харламов перебуває у відносинах з учасницею шоу "Одного разу в Росії" яною Кошкіною. Хоча, нарівні з цим, в шоу-бізнесовому закуліссі подейкують, що у спокусливої брюнетки роман з іншим, не менш відомим Гаріком - Мартиросяном.

Що стосується Христини Асмус, то її неодноразово "викривали" в романах з колегами по кіноцеху, наприклад, з режисером і актором Олексієм Чадовим. Але сама знаменитість це не коментує.

Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус дала слушну пораду своїм шанувальникам.

Також наш портал розповів, що Христина Асмус була помічена в компанії імпозантного чоловіка.

Нагадуємо, що Христина Асмус показала унікальне архівне фото свого колишнього чоловіка.