Зоряна пара Алла Пугачова і Максим Галкін побували в п'ятницю, 12 березня, на епатажній тусовці - дні народженні російської телеведучої й блогерки Насті Івлєєвої. 8 березня знаменитій інстадиві виповнилося рівно 30 років.

Відео та фото опублікували на фан-сторінці в соцмережі Instagram.

Судячи з публікацій, шоумен Максим Галкін дуже пишається своєю дружиною, він часто знімав дружину на камеру. Примадонна була одягнена в елегантний чорний костюм, Галкін же прихопив карнавальний наряд. Він надів римські лицарські обладунки.

Були опубліковані й кадри на яких позує Івлєєва в компанії Пугачової, Галкіна і Ксенії Собчак.

До слова, Алла Борисівна активно спілкувалася з іншими гостями. Видно, що їй було добре на святі.

Відеозаписи дуже зацікавили користувачів мережі. День народження проходив у ресторані на Арбаті. Анастасія вирішила, що тематикою її вечора стане стиль кібер-бароко. Всі гості, включаючи Примадонну, прийшли згідно дрес-коду.

Варто відзначити, що на день народження до Насті Івлєєвої, ймовірно, приїхав весь російський шоу-бізнес. На святі також побував Микола Басков, Філіп Кіркоров, Лоліта Мілявська, Регіна Тодоренко. Звичайно на заході були й молоді співаки та блогери.

Примітно, що на святі Кіркоров приїхав у супроводі давньої подруги — діджея Каті Гусєвої. Пара пробула на святі всього кілька годин, а потім, якраз до приїзду Пугачової, Кіркоров покинув захід.

Раніше "Нyser" писав про те, що Максим Галкін поділився новим відео зі своїми дітьми.

Також наш портал повідомляв, Максим Галкін опублікував фото з зашкалюючим рівнем милоти.

Нагадуємо, у мережі показали дивне відео, яке було записано на кухні Пугачової й Галкіна.