Дружина композитора Ігоря Ніколаєва, співачка Юлія Проскурякова поділилася з підписниками свого мікроблогу атмосферним знімком, на якому позує в компанії зірок.

Фотографію Юлія Проскурякова опублікувала на особистій сторінці в Instagram.

На фото позують телеведуча Олена Север, Максим Галкін і Алла Пугачова, співачка Жасмин і по центру мініатюрна Юлія Проскурякова.

Варто відзначити, що це архівний знімок, який був зроблений в 2019 році. Тоді Проскурякова прийшла на свято без чоловіка.

Як розповіла 38-річна дружина Ніколаєва, такою зоряною компанією вони відзначали першу неділю весни, яку назвали святом жовтих квітів. Це свято Алли Пугачової.

Юлія Проскурякова привітала всіх з весною і сказала окремі теплі слова Аллі Борисівні.

"З першою неділею весни!!!Свято жовтих квітів від чудової Алли Пугачової. Вітаю Вас, Алла Борисівна! Дозволяйте весну вже скоріше, будь ласка, щоб сніг пішов, і вона вступила у свої права! Дуже нам потрібна Весна!!!",- написала Юлія Проскурякова.

Додамо, Проскурякова попросила Примадонну дозволити весну, оскільки в кінці цього урочистого вечора з вуст Алли Борисівни традиційне звучить: "Весну дозволяю!".

Перше, на що звернули увагу користувачі мережі, це невеликий зріст Юлії. Як зізналася сама співачка, її зріст 1 м 60 см. Також дружині Ніколаєва писали безліч компліментів і вітали з весною.

Раніше "Нyser" писав про те, що Ігор Ніколаєв розповів про своє подружнє життя.

Також наш портал повідомляв, Юлія Проскурякова з'явилася в червоній міні-сукні і похвалилася фігуркою.

Нагадуємо, у мережі показали фото Алли Пугачової з покійною подругою Ганною Вербер.