Мурат Налчаджіоглу був помічений на одному заході з колишньою дружиною Ані Лорак.

Повідомляється, що днями співачка зі своєю донькою Софією стали гостями одного світського заходу, який організував Філіп Кіркоров на честь співачки Наталії Гордієнко. До слова, ця артистка повинна представити Молдову на популярному музичному конкурсі "Євробачення", пишуть росЗМІ.

колишній чоловік Ані Лорак розповів, як веселився з нею в Москві, фото: YouTube

Примітно, що на згаданому заході був присутній і колишній чоловік Ані Лорак, бізнесмен Мурат Налчаджіоглу. Це підтверджує відео в соцмережах, на якому чоловік кружляє в танці з Софією на руках. Потім видно, що дівчинка махнула рукою кудись убік, немов кликаючи когось і тут в кадрі з'явилася співачка.

У цей момент Софія виглядала дуже щасливою, і сім'я почала позувати фотографам. Це стало приводом для чуток про возз'єднання пари. Однак швидше за все, Ані Лорак просто намагається підтримувати хороші відносини з колишнім чоловіком заради блага їх спільної дочки.


Адже варто відзначити, що ініціатором розлучення стала саме Ані Лорак, яка втомилася терпіти зради чоловіка. За її словами, розлучення було болісним, як і будь-яке інше. Артистка говорила у своїх інтерв'ю, що ніколи навіть не припускала, що їх історія з Муратом закінчиться саме так.

До слова, Ані Лорак прожила з Муратом Налчаджіоглу разом 14 років. Вони познайомилися, коли Ані Лорак відпочивала в одному з турецьких готелів. Просте спілкування швидко переросло в бурхливий роман, який завершився весіллям.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак влаштувала кумедне шоу на репетиції, головне, щоб на концерті вийшло.

Також наш портал повідомляв, що Ані Лорак здивувала оновленим ротом, поваливши фанатів в шок.

Нагадуємо, що співачка Ані Лорак здивувала несподіваним образом. Артистка з'явилася перед камерою з коротким волоссям. У такому стилі співачку точно давно не бачили.