Популярна українська актриса Христина Асмус розповіла про свій догляд за волоссям.

Знаменитість є активним користувачем Instagram, в якому на неї підписано 4 мільйони людей. Зі своїми передплатниками зірка намагається бути чесною і ділитися не тільки своїми змінами в особистому житті, але і слушними порадами.


Саме у своєму блозі Христина Асмус вперше прокоментувала своє розлучення з Гаріком Харламовим. Там же вона розповіла, чому не довіряє ніякої доглядовій косметиці для обличчя і намагається просто ретельно вмиватися.

Тепер на своїй сторінці в Instagram артистка зізналася, що ніколи не сушить волосся природним шляхом, вважаючи за краще фен. У неї він досить потужний і з різними насадками. Вона бере його завжди з собою в поїздки, щоб за короткий час була можливість посушити волосся.


Користувачі відреагували на даний пост Христини Асмус і розповіли про те, як самі вважають за краще сушити волосся. Також багато людей відзначили, що на представленому фото артистка виглядає дуже милою.


Раніше "Hyser" писав про те, що Христина Асмус поділилася новими фото, на яких вона відображена в спокусливому образі. Вона показала свою улюблену білизну, знявши одяг.

Також наш портал повідомляв, що Христина Асмус показала Гаріка Харламова з новонародженим малюком. Фанати прибалдели.

Нагадуємо, що Христина Асмус поділилася з передплатниками свого мікроблогу ефектним фото, на якому відображена в образі бунтарки.