Тоня Матвієнко показала спільний знімок з "колишнім" Ксенії Мішиної

Відома українська виконавиця Тоня Матвієнко заінтригувала користувачів мережі спільним знімком з "колишнім" Ксенії Мішиної. Відповідне фото артистка опублікувала в сторіс на своїй сторінці у соцмережі instagram.

Тоня Матвієнко позує на фото з букетом жовтих тюльпанів, які їй, по всій видимості, подарував актор "Ліги сміху" і учасник реаліті-шоу "Холостячка" Андрій Рибак. На проєкті "Холостячка" Рибак боровся за серце Ксенії Мішиної, проте вона вибрала сценариста студії "Квартал 95" Олександра Еллерта.

Сторіс Тоні Матвієнко. Фото: скріншот instagram
Сторіс Тоні Матвієнко. Фото: скріншот instagram

На перший погляд спільний знімок виглядає вельми інтригуюче. Однак, швидше за все, Андрій Рибак просто привітав талановиту співачку з минулим Міжнародним жіночим днем, а може просто по-дружньому подарував букет квітів. "Інтрижки" виключені оскільки Тоня Матвієнко перебуває у шлюбі з Арсеном Мірзояном, а сам Рибалка хоч не завоював серце "холостячки", але вже знайшов обраницю, з якою судячи з фото в соцмережі, дуже щасливий.
Так, нещодавно Андрій Рибак поділився з фоловерами знімком на якому в обнімку зі своєю обраницею позує на пляжі. Судячи з геолокації знімка закохані відпочивали в Дубаї. Багато шанувальників згадали учаснику "Холостячки" його "загравання" до Ксенії Мішиної і поцікавилися невже так швидко пройшла "любов". Інші ж почали проводити паралелі між закоханими і Ксенією Мішиной і Еллертом.

"Навіщо весь цей хейт у Ксюші є Саша, а в Андрія - Аліна і видно, що вони щасливі разом, любові вам", "Ви з Мішиною змагаєтеся в цих няшних типу фотках???", "А як же:"я люблю тебе, Ксенія Мішина"??!",- написали користувачі Мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше портал Hyser писав, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах.

Також портал Hyser писав, що півфіналіст шоу "Холостячка" Андрій Рибак вразив фанатів поцілунком з коханою.

Крім того портал Hyser повідомляв, що відома українська співачка Тіна Кароль засвітила бездонне декольте в бездонній маєчці.