Популярна телеведуча і дружина музиканта Влада Топалова Регіна Тодоренко показала підписникам свого мікроблогу, що готова до кардинальної зміни іміджу.

Артистка часто експериментує над зовнішністю і викликає захоплення шанувальників.Так, днями на сторінці Регіни Тодоренко в соціальній мережі Instagram з'явилося відео, на якому вона постала з білим «металевим» кольором волосся і зачіскою каре.

Ефектності образу надав виразний макіяж з акцентом на губи. У коментарях до посту фоловери не скупилися на похвалу і компліменти на адресу зірки тревел шоу «Орел і Решка», але не обійшлося і без критики.

Наприклад, деякі гості мікроблогу Регіни Тодоренко розглянули в ній схожість з колегою по естрадному цеху - Олександром Реввою (Артуром Пирожковим):

Також її звинуватили в копіюванні відомої блогерки Насті Івлєєвої:

Не секрет, що Регіна Тодоренко відноситься до категорії знаменитостей, які активно діляться з фанатами не тільки успіхами в кар'єрі, але і подробицями особистого життя.

Наприклад, в одному з інтерв'ю телезірка зізналася, що їх шлюб з Владом Топаловим складно назвати ідеальним і їм довелося подолати чимало сімейних труднощів. Більш того, щоб уникнути розлучення, зведная подружжя зверталася до допомоги психолога.

Що стосується чоловіка Регіни Тодоренко, то він переконаний: " Немає "ідеальних" пар. Немає "ідеальних" характерів. Не буває з першого погляду і на все життя кожен день неймовірна любов, романтика, секс, квіти, падіння до ніг тощо".

Раніше "Hyser" писав про те, що Ані Лорак здивувала шанувальників дивним обличчям і нарвалася на критику хейтерів.

Також наш портал розповів про те, що у мережі обговорюють алкогольну залежність Ольги Бузової.

Нагадуємо, що Григорій Лепс вийшов на сцену і ошелешив публіку одутлим обличчям.