Потап порадував фанатів новим фото на тлі Ferrari

Відомий український продюсер, шоумен і репер Олексій Потапенко, який більше відомий як Потап похвалився селфі на тлі Ferrari. Відповідне фото з'явилося на одній з фан сторінок артиста в соціальній мережі instagram.

Незважаючи на те, що Олексій Потапенко перебуває у шлюбі з Настею Каменських, він часто бачиться зі своїм сином Андрієм від колишньої дружини Ірини Горової. Репер часто ділиться з передплатниками знімками на яких проводить час з сином. Так, в мережі з'явилося фото на якому Потап позує на тлі червоної Ferrari біля якої стоїть його син Андрій. Судячи з геолокації кадр був зроблений в Дубаї, ОАЕ.

Шанувальники тут же відреагували на новий знімок і почали коментувати побачене. Багато оцінили селфі знаменитості і сам автомобіль, проте деякі фанати заявили, що розчарувалися в Потапі.

"Ось і добре, що круті!", "Ні. Він про Феррарі сторіс менше знімав, ніж про паровозики в дитячому містечку слідом. Він розчарував мене", "Машина🔥", - написали під публікацією користувачі мережі.

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Коментар. Фото: скріншот instagram
Коментар. Фото: скріншот instagram

Раніше Потап разом з сином відвідали прем'єру третьої частини комедії "Скажене весілля". На знімку зірковий батько позує з Андрієм на тлі великого екрана в глядацькій залі кінотеатру. Потап зазначив, що вони вже оцінили нову частину фільму і зізнався, що скучив за українськими фільмами на великому екрані і попкорні. Також продюсер рекомендував шанувальникам також відвідати кінотеатр і подивитися даний фільм.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Тіна Кароль і Потап здивували шанувальників жарким танцем під час якого поцілувалися.

Також портал Hyser писав, що дружина Потапа Настя Каменських в одній лише футболці показала фото зі спальні, фанати оцінили.

Крім того портал Hyser писав, що популярна українська телеведуча Леся Нікітюк показала наскільки готова до пляжного сезону.