Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк опублікувала на сторінці свого мікроблогу нові фото, зроблені під час відпочинку в Туреччині.

Вона пояснила, що вирушила в закордонну клініку на повне обстеження і відновлення свого організму, а також взяла з собою батьків. Зірка тревел-проектів "Орел і Решка» і "ЛеМаршрутка" з натхненням ділиться емоціями і постить ефектні кадри.

Наприклад, в одній з нових публікацій вона пояснила, що вже два роки поспіль практикує сһеск-up (комплексне обстеження) і зазначила, що відчуває себе чудово:

Чи не забула блондинка розповісти і про свої плани на заміжжя. Отримавши запитання від фоловера на тему особистого життя, Леся Нікітюк з іронією зазначила:

До слова, Леся Нікітюк часто неохоче коментує своє особисте життя, а ось успіхами на творчій ниві хвалиться набагато частіше. Також знаменитість багато часу і уваги приділяє турботі про себе і свою фізичну форму – займається спортом і правильно харчується.

При цьому в бесіді з журналістом Дмитром Гордоном вона зізналася, що публічність і високі гонорари не зуміли змінити її характер і не посприяли «зоряній хворобі». За словами Лесі Нікітюк, вона виросла в простій родині і провела щасливе дитинство, але не обходилося без кофліктних ситуацій з однолітками.

Їй було непросто потрапити в світ шоу-бізнесу і на початку кар'єри і вона подолала непростий шлях, перш ніж стала знаменитою. В інтерв'ю журналістам програми "ЖВЛ " вона пояснила, через що їй довелося пройти:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк похвалилася довгими ногами в ультракороткій сорочці.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк показала миле фото з мамою і викликала захват шанувальників.

Нагадувати, Леся Нікітюк захопила фанатів в стильному купальнику і зірвала шквал захоплених компліментів.