Протягом 20 років програма "Караоке на майдані" радувала глядачів і давала шанс співакам-аматорам на щасливе майбутнє і успішну кар'єру в шоу-бізі.

Незмінний ведучий шоу-продюсер Ігор Кондратюк вибирав з натовпу бажаючих тих, хто володів видатними вокальними даними і міг отримати визнання публіки. Нерідко екс-учасники "Караоке на майдані" отримували свій «квиток» на велику сцену, саме після виступу в центрі української столиці.

Наприклад, одна з найяскравіших і знаменитих виконавиць сучасної української естради Тіна Кароль, свого часу, також пробувала сили в караоке під чуйним керівництвом Ігоря Кондратюка.

У далекому 2005 році, будучи студенткою факультету менеджменту та логістики Національного авіаційного університету, вона взяла участь у вуличному концерті і виконала композицію «солодкий гріх» Таїсії Повалій.

Тоді майбутня зірка програла сильнішим суперникам по вокалу і в якості втішного призу отримала... курку. Їй навряд чи вдалося приховати розчарування від поразки і навіть не хотіла брати в руки подарунок:

Зараз за її сторінкою в соціальній мережі Instagram стежать близько 2 мільйонів передплатників, а численні фан-акаунти із задоволенням постять кадри з її участю. Тіна Кароль регулярно радує фанатів новими хітами і ефектними фотосесіями, доводячи, що по праву вважається однією з найпривабливіших артисток сучасності:

Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль натякнула шанувальникам на нову пісню і похвалилася спокусливими формами.

Також наш портал розповів про те, що Тіна Кароль підкорила фанатів яскравим чином і постала в несподіваній позі.

Нагадуємо, що Тіна Кароль здивувала зухвалою витівкою з чоловіком Насті Каменських.