У просторах інтернету обговорюють Олександра Эллерта в образі Брітні Спірс.

Повідомляється, що сценаристу "Кварталу 95", обранцеві Ксенії Мішиної, Олександру Еллерту довелося приміряти на себе такий незвичайний образ не просто так. Річ у тому, що роль Брітні Спірс йому дісталася під час першого випуску шоу пародій "Ліпсінк баттл". Про це повідомляє "ТСН".


Варто відзначити, що перевтілення Еллерта в американську поп-принцесу, на думку фанатів, вдалося. У ролі Брітні він чудово виконав її пісню "Toxic", а також успішно відтворив рухи і міміку співачки. За словами самого гумориста, він собі в такому вигляді не сподобався і навіть чимось нагадав "бабайку", тому навряд чи колись його ще можна буде побачити в жіночому образі.

Також Олександр додав, що в житті потрібно спробувати все, ось він і спробував бути Брітні Спірс, але це не повториться. Гуморист зазначив, що ні його психіка, ні глядачів, повторно цього видовища не витримає.

Олександр Еллерт несподівано для всіх з'явився на людях в образі Брітні Спірс, фото: YouTube

До речі, в баттлі Олександр боровся зі своєю коханою, актрисою Ксенією Мішиной. Вона грала роль українського співака і тренера "Голосу країни-11" Олега Винника.


Раніше "Hyser" писав про те, що Ксенія Мішина похвалилася ідеальною фігурою на підборах. Під таким ефектним кадром актриса розмістила пост про підтримку.

Також наш портал повідомляв, що ведучий СТБ Григорій Решетник пояснив, чому Леся Нікітюк не стала наступною після Мішиної в шоу "Холостячка".

Нагадуємо, що Ксенія Мішина розповіла про переїзд до Хорватії. До останнього актриса все зберігала в таємниці і нічого не розповідала передплатникам.