У популярної російської виконавиці Ольги Бузової почалися серйозні проблеми з алкоголем.

Повідомляється, що вона знову пристрастилася до спиртного і хто знає, може всьому виною її важке розставання з Давидом Манукяном. Про те, що Бузова п'є, розповів колишня зірка російського шоу "Дом-2" Рустам Солнцев в ефірі програми "Олена, блін", пишуть "Факти".

у мережі розповіли, як Ольга Бузова сіла на склянку, фото: YouTube

За його словами, про проблеми з алкоголем у артистки писали ще роки два-три тому, але тоді до цієї новини не поставилися серйозно. Можливо під час її стосунків з Манукяном вона трималася, а зараз, як стверджує Солнцев, Ольга знову попиває.

При цьому він зазначив, що особисто не бачив, як Бузова прикладається до пляшки, але про це свідчать зміни в зовнішності і в характері знаменитості, які можуть бути обумовлені тільки алкоголізмом. Рустам попросив придивитися всіх до несвіжого обличчя Бузової і тоді все стане ясно.

Ольгу Бузову підозрюють в алкоголізмі її колеги, фото: РБК-Україна

Також Солнцев запевняє, що особисто просив Ольгу Бузову одуматися кілька років тому і зав'язати з алкоголем. Однак зараз артистка знову взялася за старе, чим він дуже стурбований. Найбільше Рустама хвилює те, що їй ніхто не може допомогти, особливо її псевдодрузі, які гуляють у неї на Дні Народженні.

Раніше "Hyser" писав про те, що Григорій Лепс показав, як виглядає без гриму і окулярів. Фанати допускають, що Лепс зловживає алкоголем.

Також наш портал повідомляв, що зірка "Сватів" розповів, як йому відгукнулася участь у комедійному проекті. Ця роль мала для актора як позитивні, так і негативні наслідки.

Нагадуємо, що Анна Семенович розповіла, що її заспокоює. У своєму мікроблозі зірка зізналася, що алкоголь – є для неї найкращим антидепресантом і пояснила чому.