Відома українська співачка Оля Полякова вирішила омолодитися за допомогою модних процедур перед важливою зйомкою.

37-річна артистка обожнює різні апаратні процедури, завдяки яким, за її словами, шкіра у неї виглядає доглянуто і блищить. Однак заради цього співачка на регулярній основі відвідує косметолога і перед особливим заходом може провести у фахівця цілий день. Полякова показала свої стандартні процедури в нових Instagram Stories.


Так, тільки недавно артистка випробувала фраксель - це лазерна процедура, яка повертає шкірі молодість, свіжість і здоров'я. Зі слів Полякової, лазер під час цього процесу працює як праска, розгладжуючи зморшки, і результатом вона залишилася задоволена.

На цей раз Полякова похвалилася відео з іншої процедури під назвою пресотерапія – це дієва технологія для схуднення ніг, рук, стегон, живота і т.д. Співачка ж використала її для стрункості ніг, а потім у неї за планом була ще ціла антицелюлітна програма. У перервах між цими процедурами вона зробила радіочастотний ліфтинг обличчя.

Оля Полякова поділилася з фанатами своїми секретами краси, фото: YouTube

Все це зірка терпіла протягом дня, щоб до вечора на зйомках реклами відомого бренду, назву якого Полякова не поспішає розголошувати, виглядати відмінно. Варто відзначити, що у неї вийшло злегка освіжити обличчя завдяки всім цим маніпуляціям зі шкірою. Це можна зрозуміти, переглянувши дане відео до кінця.


Раніше "Hyser" писав про те, що дочь Олі Полякової готують до операції. Фолловери побажали Марії якнайшвидшого одужання, дізнавшись про її жахливий діагноз.

Також наш портал повідомляв, що Оля Полякова одягла бездонне декольте - є, що показати пустунка. Маша Єфросиніна аж рот розкрила.

Нагадуємо, що напівгола Полякова залізла до подруг в чан. Знаменитості бешкетували там гірше Волочкової, що підтверджують фото.