Популярна українська телеведуча Леся Нікітюк разом з родиною вирушила на відпочинок до Туреччини. Крім позитивних емоцій, знаменитість планує отримати "сһеск-up" - комплексне медичне обстеження всього організму.

Про це вона повідомила на своїй сторінці в соціальній мережі Instagram, що раз на рік бере рідних і відлітає в турецьку клініку. Потім Леся Нікітюк почала ділитися з фоловерами кадрами зі своєї подорожі.

Зірка тревел проектів "Орел і Решка "і" ЛеМаршрутка " показала, як виглядають апартаменти, в яких вона зупинилася і не забула похвалитися стрункими формами:

Не секрет, що останнім часом в мікроблозі Лесі Нікітюк часто миготять знімки з зашкалює рівнем провокаційності. Вона ретельно стежить за своїм зовнішнім виглядом, займається спортом і правильно харчується, а тому може похвалитися ідеальною фігурою:

При цьому на тему особистого життя Леся Нікітюк говорить дуже неохоче і не афішує свої стосунки з представниками сильної половини людства. Відомо, що кілька років тому знаменитість пережила розставання з хлопцем, якого сама називала "сусідом".

За словами Лесі Нікітюк обранець дійсно жив у квартирі по сусідству і вони планували офіційно узаконити стосунки, але в підсумку - їх історія кохання Закінчилася. В одному з відео-інтерв'ю вона розповіла про те, які якості цінує в чоловіках і яким повинен бути її супутник:

Раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк зворушила шанувальників спільним фото з мамою.

Також наш портал розповів про те, що Леся Нікітюк одягла стильний купальник і похвалилася довгими ногами.

Нагадуємо, що Леся Нікітюк приміряла на себе образ фатальної спокусниці і підкорила зухвалою витівкою.