Скандальна російська балерина Анастасія Волочкова довела передплатникам свого мікроблогу, що не тільки віртуозно вміє розтягуватися в шпагаті, але і відрізняється господарністю.

Прима організувала генеральне прибирання в улюбленій лазні і спритно орудувала ганчіркою. Для наведення чистоти в танцівниця одяглася в оригінальний наряд, що складається з чорної футболки з принтом і чорних лосин з декоративними прорізами.

Анастасія Волочкова, розташувавшись на дерев'яній лавці, з натхненням заявила, що любить, коли робота виконана якісно і нерідко виконує обов'язки по дому самостійно.

Варто відзначити, що знаменитість закрила функцію коментування своїх публікацій, але заборонити користувачам соцмереж висловлюватися на інших сторінках - вона не може:

Не секрет, що Анастасія Волочкова відноситься до категорії знаменитостей, які прагнуть привернути до себе увагу будь-якими доступними способами. Зірка із завидною регулярністю говорить про те, що у неї є коханий, але щоб врятувати їхні стосунки від хейтерського негативу, приховує його від публіки.

Періодично вона каже, що вони розлучилися, а потім знову постить спільні фото з "бойфрендом":

До слова, деякі користувачі соцмереж і навіть колеги Анастасії Волочкової по естрадному цеху, сумніваються в правдивості її слів. Наприклад, журналіст Отар Кушанашвілі одного разу заявив, що артистка позує з доставщиками їжі або вантажниками, а потім видає ці фото за "любовні кадри".

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова похвалилася оригінальним інтер'єром своїй квартирі.

Також наш портал розповів про те, що Анастасія Волочкова без одягу ошелешила шанувальників дивною витівкою.

Нагадуємо, що Анастасія Волочкова опублікувала кадри поранених ніг.