Одна з найбільш спокусливих представниць сучасного українського шоу-бізнесу Настя Каменських показала підписникам свого мікроблогу, з чого складається її вечеря. Зірка зазначила, що чоловік Олексій Потапенко, також із задоволенням розділяє гастрономічну радість.

Так, співачка продемонструвала варіанти дієтичних страв, які не зашкодять фігурі, але при цьому дозволять вгамувати апетит. Настя Каменських запекла курячу грудку в духовці і приготувала салат. У підписі до відео вона пояснила: "роблю з вами ще одним простим і швидким вечерею, який я люблю готувати собі і чоловікові🥗".

У коментарях до посту фоловери оцінили кулінарні старання вокалістки, а деякі навіть пошкодували Потапа, який також харчується дієтичною їжею:

Не обійшлося і без критики:

Не секрет, що до певного моменту співачка була об'єктом критики хейтерів через надто пишних форм. Варто було їй тільки надіти облягаючий наряд, як їй моментально приписували «вагітність» або засуджували за небажання стежити за своєю фізичною формою.

Потім виконавиця взялася за себе і зробила спорт невід'ємною частиною свого життя. Зараз вона активно стежить за фігурою, правильно харчується і веде блог для тих, хто бажає відновити баланс між внутрішнім світом і зовнішнім виглядом.

Артистка регулярно займається тренуваннями і пробіжками вранці. В під час карантину через пандемію коронавірусу проводила онлайн-тренування для тих, хто як і вона, прагне бути стрункими і підтягнутими.

Раніше "Hyser" писав про те, що Настя Каменських заінтригувала шанувальників новим шоу"Маска".

Також наш портал розповів про те, що Потап влаштував спекотні Танці з Тіною Кароль і викликав бурхливу реакцію соцмереж.

Нагадуємо, що Настя Каменських похвалилася фігурою і показала миле фото зі спальні.