Відома російська телеведуча Анфіса Чехова розповіла про свою безмежну любов до Юрія Шатунова.

Таким чином, зірка поділилася своїми спогадами з дитинства і зізналася, що ще тоді полюбила Шатунова і групу "Ласкавий травень", в якій він колись був солістом. За словами Чехової, якби їй тоді в 11 років хтось сказав, що у неї вийде зробити селфі зі своїм кумиром, вона б не повірила.

Анфіса Чехова віддалася юрі Шатунову, фото: Instagram.com/achekhova

Однак це сталося, чому Анфіса Чехова несказанно рада. Вони разом знялися в програмі "Привіт, Андрій", яка вийде вже цієї суботи, 13 березня. Зрозуміло, ведуча не могла упустити таку можливість і змінивши своєму почуттю такту напросилася у Шатунова на селфі, хоч він його ні з ким не робить.

Але, мабуть, такій ефектній жінці Юрій відмовити не зміг. У підписі до фото з Шатуновим, Чехова написала, що в житті артист виявився скромною і глибокою людиною. На її думку, мало хто може так гідно винести "тягар слави".


Користувачі погодилися з її думкою і теж залишили свої хороші відгуки про Юрія Шатунова. У коментарях юзери написали, що він дійсно прекрасна людина і безумовно заслуговує поваги.


Раніше "Hyser" писав про те, що Тіна Кароль завела мережу новими фото, давши волю і пальцям, і губам.

Також наш портал повідомляв, що в мережу потрапило фото Андрія Разіна в чудному костюмі. Навіть у Майкла Джексона такого не було.

Нагадуємо, що Оля Полякова показала, в якій позі любить пустувати Це попало на відео.