У знаменитого українського хореографа Григорія Чапкіса серйозні проблеми зі здоров'ям.

Про це повідомив його син – Грег Чапкіс, який поділився новим відео з батьком. На ньому чоловік зобразив прогулянку з татом, а також запитав у нього про самопочуття. Варто відзначити, що Грег живе в Сполучених Штатах Америки, але регулярно прилітає в Україну, щоб провідати хворого батька, пише "24 канал".

син Чапкіса попросив, щоб всі помолилися за тата, фото: YouTube

Грег намагається багато часу проводити з батьком і по можливості розповідає шанувальникам про стан його здоров'я. Цього разу він виставив відео з Григорієм Миколайовичем, на якому вони разом гуляють на вулиці поблизу будинку.


Примітно, що під час прогулянки Грег весь час тримав батька за руку, оскільки йому було важко йти. За словами чоловіка, навіть така проста прогулянка дається Чапкісу непросто.

Потім син легендарного хореографа поділився ще роликами з його квартири, на яких Григорій Миколайович позував в розкішному червоному кріслі. На відео Грег попросив тата розповісти про своє самопочуття, але танцівник не відразу почув питання, а потім і зовсім сказав, що і без того видно, як він себе почуває.


До слова, самопочуття у Григорія Чапкіса почало погіршуватися в грудні минулого року, коли він потрапив до лікарні з двосторонньою пневмонією. Пізніше його виписали, але в січні стався рецидив і артисту знову стало гірше. Ще через місяць він потрапив в реанімацію, після чого йому скувало спину і ноги.

Раніше "Hyser" писав про те, що Ігор Кондратюк розповів про свій невтішний діагноз.

Також наш портал повідомляв, що Боярського госпіталізували із загадковою недугою. Нещодавно зробив щеплення "супутником V".

Нагадуємо, що вдова актора Леонова терміново була госпіталізована в реанімацію.