Співачка Наташа Корольова здивувала новим фото зі своїм чоловіком Сергієм Глушко, який більш відомий як Тарзан.

Не так давно, в Міжнародний жіночий день 8 березня Глушко відзначив і своє День Народження. Свій 51 рік артист вирішив зустріти шумно і барвисто, як він любить. Хоч захід давно пройшов, гості продовжують ділитися новими фото зі свята.

Королева дозволила Тарзану попестити свій товкач, фото з соцмереж

Цього разу привернув увагу користувачів черговий пост в Instagram Дмитра, який, судячи з усього, був присутній на Дні Народження Глушко. Чоловік поділився фото, на якому зображений в компанії чарівних чоловіків, в тому числі Тарзана, а також між ними позує перед камерою Наташа Корольова.

На знімку її за талію ніжно обіймає чоловік. Варто окремо відзначити наряд співачки, а саме темний костюм з квітковим принтом. Такий неординарний образ Наташа доповнила чорними кросівками і двома гульками на голові.


Судячи з цієї ідилії на фото між Тарзаном і Корольовою - у них в родині дійсно все налагодилося. Хоча ще восени фанати були готові до того, що зіркова пара розпадеться.

До слова, в сімействі вибухнув скандал після того, як Сергій публічно в соцмережах зізнався, що зрадив дружині під час її від'їзду. Корольовій знадобився час, щоб прийти в себе і зрозуміти, що робити далі. Пізніше зірки оголосили, що змогли пробачити один одного і продовжать жити разом.

Раніше "Hyser" писав про те, що Наташа Корольова показала, як Тарзан загладжує провину. Чоловік намагається всіма силами довести свою відданість артистці.

Також наш портал повідомляв, що дружина композитора Ігоря Ніколаєва показала свій "ліщина" в міні-сукні, тим самим помножила його колишню дружину Наташу Королеву на нуль.

Нагадуємо, що син Тарзана і Наташі Корольової одружується на стриптизерці. Архипу Глушку всього 19 років, але він вже знайшов любов всього свого життя.