Вєрка Сердючка та Інна Білокінь зустрілися з Вірою Брежнєвою перед відльотом на батьківщину

Попвиконавець, артист і шоумен Андрій Данилко, який виступає в образі Вєрки Сердючки, разом з колишньою солісткою групи "ВІА Гра", вірою Брежнєвої, завершили знімання одного з випусків шоу "Орел і Решка", що проходять в Барселоні. Фотозвіт про прощання опублікован в офіційному Instagram-акаунті Данилко.

Нагадаємо, що в Барселоні, Данилко разом з Білоконь, що виконує роль його мами, та Вірою Брежнєвою повинні були відвідати храм Саграда Фамілія, стадіон знаменитого футбольного клубу "Барселона" "Камп Ноу", а також бідний район "Ла Міна". Крім того, передбачалася, що ведучі "Орла і Решки" будуть поселені в замку Санта-Флорентіна.

Входило в плани й відвідування ресторану молекулярної кухні, після чого ведучі повинні були випробувати на собі гострі відчуття від дайвінгу з хижими акулами. Однак, так і не стало правдиво відомо, кому ж дісталася елітна "золота карта", а хто буде змушений бродити по столиці Каталонії з порожнім рюкзаком за плечима і жалюгідними 100 доларами в дірявій кишені.

Планується, що цей випуск, в якому Вєрка Сердючка і Віра Брежнєва виступають в ролі ведучих, вийде в ефір у квітні 2021 року. Такий "зоряний" склад передачі присвячений до десятиліття проєкту "Орел і Решка", і, однією з цілей таких змін, є спроба показати цільовій аудиторії, як вже пересичені "зірки" будуть реагувати на те, що на життя у них залишилося всього-то 100 доларів. Втім, ведучі шоу повинні змінюватися з кожним випуском, так що оцінити реакцію різних знаменитостей на такі "Приниження" безсумнівно варто.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Дмитро Нагієв розповів, з якої причини він так ненавидить Міжнародний жіночий день.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Настя Каменських показала, з яким задоволенням Потап зустрічає Ранній Ранок.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Анастасія Волочкова так і не заспокоїлася, і продовжує "радувати" шанувальників видом "розпареної жаби".