Відомий телеведучий Дмитро Шепелєв поділився у своєму мікроблозі постом з зашкалюючим рівнем милоти. Шоумен і екс-коханий співачки Жанни Фріске, яка померла близько 6 років тому, показав дорогих серцю людей.

Він розмістив пост, в якому зізнався в любові жінкам, що знаходяться поруч з ним: «Мені складно підібрати Вірні слова, щоб сказати, як я вдячний за красу, мудрість і любов моїх жінок. Вдячний за натхнення, сміх і ніжність, які супроводжують мене все моє життя...".

Також він показав фото з мамою Наталією Андріївною, яку досить рідко показує цікавій публіці:

У коментарях до публікації фоловери не скупилися на похвалу і компліменти, але не обійшлося і без критики. серед тих, хто поставив позначку "Подобається" до Послання артиста був помічений і Олександр Еллерт - переможець шоу "Холостячка" і бойфренд Ксенії Мішиної.

Кілька тижнів тому стало відомо, що Дмитро Шепелєв і його кохана чекають спільної дитини. При цьому у нього вже є син Платон від покійної Жанни Фріске, А Катерина Тулупова виховує дочку від попереднього шлюбу – Ладу. Новину про вагітність коханої він сприйняв радісно і поступово почав готувати сина Платона до того, що у нього з'явиться брат або сестра.

До слова, після відходу з життя Жанни Фріске, зірка ТБ на час припинив давати коментарі на тему особистого життя. Про те, що у Шепелєва з'явилася нова обраниця стало відомо, після його інтерв'ю Ксенії Собчак. Потім послідувала хвиля обговорень і хейта, від тих, хто звинуватив його в зраді пам'яті співачки. У тому числі, телеведучому довелося неодноразово зустрічатися з батьками Фріске в суді.

Раніше "Hyser" писав про те, що Анастасія Волочкова насмішила мережу черговою незвичайною позою.

Також наш портал розповів про те, що шанувальники обговорюють пікантні кадри Наташі Корольової і Тарзана.

Нагадуємо, що стали відомі подробиці про "німецьку сім'ю" Юрія Шатунова.