Популярна українська співачка Оля Полякова продовжує епатувати публіку своїми публікаціями в Instagram.

У своєму профілі артистка ділиться творчими успіхами і виставляє нарізки зі своїх виступів, а ось особистим Полякова ділиться Instagram-Stories. Так, наприклад, остання її публікація там з нагоди святкування 8 березня, на якій фігурує не тільки вона, привернула увагу користувачів.


Зокрема, Полякова показала, як разом з іншими знаменитостями насолоджувалася відпочинком в чані. На знімку можна побачити подруг української артистки: телеведучу Машу Єфросиніну і фешн-фотографа Соню Плакидюк, Ольгу Слонь. Всі вони сидять у величезному чані і виглядають дуже задоволеними.

Оприлюднила Оля Полякова цей кадр не просто так, а з метою привітати своїх подруг з минулим святом - 8 березня. Варто відзначити і те, що це фото співачка відшукала в своєму архіві, оскільки зроблено воно було давно під час дівич-вечора у Полякової на дачі. Він проходив як годиться: з лазнею і величезним чаном, в якому дівчата і розташувалися з келихами вина під відкритим небом.


Того дня, коли проходили збори зірок українського шоубізу, Оля Полякова активно ділилася новими Instagram-Stories. На її відео знаменитості розпарені і вже злегка піддаті співали пісні, жартували один над одним.


Раніше "Hyser" писав про те, що Оля Полякова показала, в якій позі любить пустувати.

Також наш портал повідомляв, що у Олі Полякової розійшлася сукня прямо під пупком. У співачки завжди були специфічні концертні вбрання.

Нагадуємо, що Оля Полякова влаштувала гучну вечірку під вікнами своєї квартири.