Настя Каменських вирішила порадувати шанувальників новим рецептом пасти.

Виявляється, що Настя Каменських не тільки талановита співачка, але і відмінна господиня. У вільний від роботи час вона любить готувати для свого коханого чоловіка Потапа. Цього разу на своїй сторінці в соціальній мережі вона показала рецепт дуже смачної пасти. Насправді приготування цієї страви не відніме багато часу і сил.

Тим більше, що Настя постаралася всі ключові моменти цього рецепта відобразити на відео. Але деякі шанувальники її дорікнули в тому, що насправді цей рецепт вже показали всі, кому не лінь. Відео стало вірусним у соціальній мережі ТікТок. А ось Каменських, яка дуже любить цю мережу, трохи припізнилася з його випуском.

Але все одно багато фанатів написали, що під час перегляду відео давилися слиною.

"Приготування страв для мене-це теж творчість, в якому можна експериментувати і придумувати щось нове 🍝 Думаю, одна з моїх суперздатностей-робити з простих продуктів дуже смачні страви

Ділюся з вами одним з моїх улюблених простих рецептів пасти. Зберігайте собі 🖇

Красуні, а яка суперсила є у вас?",- підписала свою нову публікацію Настя Каменських.

Шанувальники залишили сотні коментарів під відео.

"Взагалі то цей рецепт пасти вірус в Тік Тік вже давно😁 і всі вже обсмоктали його... Настя запізнилася🤪, О Боже!!! Мені терміново потрібен рецепт 😍, Всі інгредієнти зрозумілі крім одного який був в коробочці!? Хто підкаже а то скоро слиною вдавлюся!!!, Класна і така природна красуня! ❤️😍😍🔥, У нашій родині теж паста-це must have, в різних варіаціях🤩 🤩", - написали фанати.

Раніше Hyser писав про те, що Оля Полякова та Олег Винник такого не очікували, Аліна Гросу здивувала не тільки глядачів.

Також писали, що Дмитро Нагієв розповів, чому ненавидить 8 березня.

Нагадаємо, що зу "Сватах" Тетяна Кравченко поділилася новим фото без макіяжу.