Відомий російський актор і шоумен Дмитро Нагієв з подробицями повідав, чим же йому так ненависний цей день

Така негативна думка, телеведучий, а ще співак і музикант, зовнішній вигляд і образ "мачо" якого завжди, і безсумнівно, привертає увагу слабкого, опублікував у своєму офіційному Instagram-акаунті.

За словами впевненого в собі Дмитра Нагієва, він всією душею ненавидить Міжнародний жіночий день вже тільки за те, що тільки в цю дату розквітають необґрунтовані жіночі надії, а недалекі чоловіки, користуються цією подією, не забувши й про особисті сеанси самозамилування. Актор підкреслив, що він може тільки побажати всій слабкій статі, щоб з ними постійно був саме той чоловік, який не буде вичікувати якогось особливого дня для своїх рідкісних знаків уваги, а зробить з усього нелегкого життя жінки щоденне і нескінченне свято. Але, що цілком в дусі Нагієва, фінальні побажання були досить скупі, лаконічні та одночасно досить місткі: "Будьте улюблені й щасливі".

А доклав до свого святкового привітання шоумен фото самого себе. На знімку лисий, але з неголеною рослинністю на обличчі, одночасно засмаглий і босий актор напівобернувшись до чогось, що явно привернуло його дорогоцінну увагу, сидить у вигорілих, рваних джинсах, і такому ж джинсовому піджаку, зухвало розташувавшись прямо посеред залитого сонцем вуличного кафе. Доповнює образ впевненого в собі, "справжнього" брутального чоловіка, задумливий погляд вдалину. Втім, короткий підпис під публікацією все ставить на свої місця: Дмитро Нагієв виправдано вважає себе президентом "Асоціації досвідчених гетеросексуалів".

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що самотня Тіна Кароль жарко поцілувалася з одруженим Олексієм "Потапом" Потапенко прямо в ефірі пародійного шоу.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Настя Каменських не зводила мрійливого погляду з нового героя детектив-шоу"Маска".

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Ігор Ніколаєв повідомив про справжню чоловічу дружбу, яка тісно пов'язує його з Ігорем Крутим.