Співачка Ірина Федишин показала дивовижні кадри після концерту

8 березня співачка Ірина Федишин зустріла на сцені: артистка в цей день виступала в Сумах. Тепер на своїй сторінці в соціальній мережі Федишин вирішила показати, як прихльники буквально завалили її квітами та подарунками.

В соціальній мережі Ірина Федишин опублікувала знімок, який був зроблений в її гримерній після концерту. Можна побачити, що сама артистка позує ще в тому образі, в якому вона, скоріше за все, і виходила на сцену: тут співачка позує в червоній сукні з глибоким декольте, а також великим розрізом, який підкреслює її стрункі ноги. Крім того, можна помітити, що артистка в плані макіяжу вирішила зробити акцент на очах, а губи лише трошки підкреслила рожевою помадою.

В публікації Ірина Федишин написала про те, що її концерти пройшли просто чудово. Крім того, вона подякувала прихильникам за всю увагу, а також за море квітів та подарунків. На фотографії видно, наскільки співачці багато всього дарували: тут і квіти, і солодощі - приїхильники точно показали, наскільки сильно люблять свою улюблену артистку.

До речі нещодавно Ірина Федишин теж зробила подарунок прихильникам. Перед святом 8 березня вона презентувала пісню "Обійми". Прихильники зустріли таку прем'єру від артистки з теплом. До того ж, Ірина вже встигла виконати свою нову пісню наживо: в соціальній мережі Федишин опублікувала відео, на якому вона в ніжному образі співає свій новий хіт про кохання. Тож для прихильників Ірина Федишин теж зробила подарунок в перші дні теплої пори року.

Нагадаємо, раніше портал Hyser писав про те, що співачка Ірина Федишин вразила прихильників неочікуваним образом. Зазначається, що в такому стилі артистка навіть може нагадати «снігову королеву» з відомої казки.

Також повідомлялося, що Ірина Федишин показала підписникам нові кадри зі зйомок. Перед камерами співачка демонструвала фігуру в ніжній сукні з декольте. Артистку обсипали компліментами.

Крім того, Ірина Федишин показала прихильникам свій образ для нового проєкту. Перед камерою співачка продемонструвала фігуру в прозорому корсеті – неможливо відвести очі.