Ірина Федишин з'явилася на відео у відвертому вбранні

Ірина Федишин заінтригувала шанувальників своїми творчими планами. Співачка готує свій новий кліп, а також показала, як проходять зйомки нового весняного концерту. Для виступу Ірина одягла відвертий напівпрозорий корсет. Її наряд можна побачити та оцінити в сторіс Instagram.

Телеканал "Україна" для своїх глядачів підготував сюрприз - великий весняний концерт з улюбленими виконавцями. Звичайно, Ірина Федишин також була серед гостей.

Судячи з вбрання артистки, вона вирішила не тільки порадувати своїх шанувальників творчістю, але і своїм сміливим вбранням.

Ірина на відео з'явилася в чорному напівпрозорому корсеті, який зробив ще більш пишним її бюст. Потім артистка показала, як же наряд виглядає в цілому.

Виявилося, що це плаття, яке має високий розріз і демонструє стрункі ніжки красуні.

Під час відпочинку співачка добре засмагла, тому колір сукні ідеально підкреслив її колір шкіри в поєднанні з білявими локонами.

Також Ірина похвалилася, що вже 2 березня вийде її черговий кліп на пісню "Обійми". Прем'єру можна буде побачити на каналі "Україна" вранці у вівторок, 2 березня, а також почути в ефірі низки популярних радіостанцій України.

На заставці Ірина позує в кімнаті з величезними вікнами в білосніжному вбранні. Оскільки вона стоїть в тіні, її образ повністю неможливо розглянути, що ще більше інтригує її шанувальників.

Напевно черговий сингл співачки буде таким же ліричним і романтичним, як і всі попередні її творіння. Судячи з коментарів, фанати вже не можуть дочекатися виходу прем'єри.

Також шанувальники з нетерпінням очікують і концерт співачки, щоб після тривалої розлуки з улюбленицею знову насолодитися її виступом наживо.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ірина Федишин похвалилася своїми кулінарними здібностями. Вона показала, яку страву готує своєму чоловікові.

Також ми писали, що Ірина Федишин захопила апетитними формами в сміливому купальнику. Від такої красуні у чоловіків буде обертом голова.

Нагадуємо, що Ірина Федишин на своєму концерті показала глядачам справжню магію. Вони з відкритими ротами спостерігали за співачкою і не могли повірити своїм очам в побачене.