Ірина Федишин заради нової пісні кардинально змінилася

Співачка Ірина Федишин зробила своїм шанувальникам весняний подарунок - випустила нову пісню "Обійми". Заради нового вона навіть зважилася на зміну іміджу. У відео, опублікованому в Instagram, зірка з'явилася у новому образі.

Ірина Федишин записала відео з автомобіля, на кадрах шанувальники її просто не впізнали. Зірка вирішила поекспериментувати зі своєю зачіскою.

Вона зібрала волосся в оригінальну зачіску, що нагадує ірокез. Кілька локонів падають їй на обличчя. Також на співачці біла шубка і в такому несподіваному образі Ірина схожа на крижану красуню.

Співачці дуже личить новий образ, вона виглядає з новою зачіскою зухвало і модно. Ірина запропонувала оцінити своїм фанатам нове перевтілення.

Вони опинилися в дикому захваті та закидали її компліментами. Крім того, на відео співачка виконала куплет зі своєї нової пісні, яку тепер можна часто почути на радіо.

У сторіс співачка теж виклала чимало цікавих кадрів. Заради презентації свого кліпу Ірина зараз активно відвідує різні радіостанції та програми на ТБ.

Так вона зіткнулася з українською співачкою Камалією й обидві співачки, обійнявшись привітали глядачів з приходом весни. Видно, що Ірина змогла подружитися зі своєю колегою по сцені.

Також зі сторіс можна дізнатися, що співачка здала тестування на коронавірусну інфекцію і написала, що вона абсолютно здорова.

До слова, Ірина з чоловіком вже перехворіли на COVID-19, але все одно заради безпеки оточення співачка проходить всі необхідні процедури.

Тому, шанувальникам не варто переживати за здоров'я улюблениці. Можливо, цього року вони навіть зможуть відвідати концерт зірки, адже потроху зірки починають повідомляти про свої гастролі.

Раніше портал Hyser повідомляв, що Ірина Федишин з'явилася в пишній яскравій сукні з глибоким декольте, справжня весняна красуня.

Також ми писали, що Ірина Федишин любить радувати своїх чоловіків смачними стравами. Вона показала, що готує чоловікові, ось як їй вдалося знайти шлях до його серця.

Нагадуємо, що Ірина Федишин показала відео з відпочинку, на якому вона у відвертому купальнику робить ранкову зарядку. Від такої краси у чоловіків кругом голова!