Вид композитора і продюсера Ігоря Крутого, після перенесеної операції, викликав жах в оточуючих

Про те, що видалення злоякісної пухлини в підшлунковій залозі, яке Ігорю Крутому зробили ще на початку 2000-х років, пройшло відносно успішно, але з великими ускладненнями, а друзі та близькі артиста згадують цей період з глибоким жахом, повідомляють в росЗМІ.

Під час операції з видалення новоутворення, все ж виникли деякі проблеми, які призвели до того, що композитор неабияк втратив у вазі, і пересувався з великими труднощами. Однак, про те, як насправді важко було Ігорю, знали тільки найближчі люди.

За словами Ігоря Ніколаєва, коли він відвідав Крутого, то був шокований його зовнішнім виглядом, а всі свої переживання він, у підсумку, описав у пісні "Мій друг". Як зазначає Ніколаєв, в ліриці пісні описана цілком конкретна ситуація, додає гостроти емоціям і те, що Крутий, наперекір трубкам, що стирчали з тіла, все ж зміг встати, і самостійно дійти до музичних інструментів, щоб озвучити ту музику, яку написав до тексту Ігоря Ніколаєва. Сама ж пісня наповнена зовсім не тією нудотною темою любові, про яку зазвичай писали для сцени Ніколаєв і Крутий у співавторстві, а сповнена глибокими переживаннями двох друзів.

Нагадаємо, що Крутой і Ніколаєв дружать ще з ранньої молодості, з того моменту, коли спільно приїхали підкорювати Москву. Попри те що, що Ігор Крутой народився в Україні, а Ігор Ніколаєв - на Сахаліні, це не поміщало їм знайти один одного у великому російському місті. До того ж Ігор Ніколаєв підкреслив схожість їх сумних доль. Зокрема, і у Крутого, і у Миколаєва рано пішли з життя батьки, але матері як і раніше живі та здорові.

До слова, раніше "Hyser" писав про те, що Леся Нікітюк показала свій "квітник", при цьому скромно зсунувши довгі ніжки.

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Потап і Тіна Кароль гаряче поцілувалися в прямому емірі танцювального шоу.

А до цього "Hyser" розповідав про те, як Лілія Ребрик проводить час, поки перебуває на"самоізоляції".