Американська модель іспанського походження, Ана Чері, влаштувала танці на березі теплого моря

Одна з найвідоміших фітнес - і фотомоделей, Ана Чері, продовжує радувати своїх шанувальників дивовижним тілом. У понеділок, 8 березня, знаменитість опублікувала ще одне пікантне відео у своєму Instagram-акаунті, але вже позуючи не в гордій самоті.

Дівчина показала, як відзначає Міжнародний жіночий день зі своїми такими ж привабливими подружками. А дійство пройшло не під жарким тропічним сонечком, а ввечері, в променях феєрично-рожевого заходу на березі райського містечка. На відео не зовсім легко визначити, хто ж з цих" німф " Ана Чері, але судячи з видатних опуклостей нижньої частини прекрасного тіла, то обожнювана всіма модель явно знаходиться в цій композиції зліва, в екстремальному і крихітному купальнику бірюзового відтінку.

"З Міжнародним жіночим днем !!! Поділися цим епічним заходом з другом", - підписала Ана пляжне свято, злегка знущаючись над своїми фанатами, які навряд чи зможуть приєднатися до бентежної трійці, як би вони цього не хотіли. Втім, дехто визначив місця можливого відпочинку, і це виявилися тропічні Мальдіви.

"Фоловери" вже поставили понад 20 тисяч "лайків" всього за 6 годин, і не забули обсипати красуню улесливими коментарями і величезною кількістю "сердечок":" досить милий ангел, я люблю тебе"," ти дуже красива"," це безумовно Мальдіви", "З Днем жінок !!", "На добраніч жінка красива любов любов" і "З жіночим днем, Анінья".

Коментар. Фото: скріншот instagram.com/anacheri/
Коментар. Фото: скріншот instagram.com/anacheri/

До слова, раніше "Hyser" писав про те, як телеведуча Лілія Ребрик, яка захворіла на коронавірусну інфекцію, проводить час в "самоізоляції".

Також раніше "Hyser" повідомляв про те, що Анна Кошмал з серіалу "Свати", розповіла, коли почнуться фільмування останнього, сьомого сезону, і хто з акторів в ньому буде зніматися.

А до цього "Hyser" розповідав про те, що Максим і Гаррик Галкіни не привітали Аллу Борисівну Пугачову з Міжнародним жіночим днем.