Відома українська співачка Оля Полякова здивувала свою аудиторію в Instagram неординарним відео.

Артистка любить епатувати публіку скандальними витівками і зухвалими образами. Однак цього разу Полякова привернула увагу користувачів зовсім іншим. Судячи з усього, 37-річна вирішила впасти в дитинство і злегка побешкетувати, спускаючись з саморобної гірки.


Не так давно мережу сколихнула серія Instagram-Stories від Олі Полякової, на яких фігурувала її молодша дочка - Аліса. Таким чином, знаменитість продемонструвала катання дівчинки на сніговій гірці за допомогою клейонки. Спочатку у Аліси не дуже виходило справлятися без санок, а потім вона увійшла в смак і вже майстерно ковзала по снігу за допомогою звичайної клейонки.

Так ось артистка вирішила взяти приклад з дочки і теж спробувати спуститися з саморобної гірки на клейонці. Своїми успіхами Оля Полякова теж поділилася в Instagram-Stories. Варто відзначити, що у дочки краще вийшло спускатися, а у зіркової мами це виглядало якось незграбно.


Незважаючи на це, вираз обличчя Олі Полякової говорить про те, що їй все сподобалося. На відео вона щиро радіє навіть такому своєму маленькому досягненню. Видно, що знаменитості подобається проводити час таким чином, особливо в компанії своїх дітей.

Не виключено, що якраз Аліса і знімала представлене відео за участю співачки.

Раніше "Hyser" писав про те, що у Олі Полякової розійшлася сукня прямо під пупком. У співачки завжди були специфічні концертні вбрання.

Також наш портал повідомляв, що в одному з фан-пабліків Полякової з'явився незвичайний знімок, зроблений з пікантного ракурсу. На ньому артистка зображена без спідниці, при цьому розчепіривши ноги прямо над головами фанатів.

Нагадуємо, що мама Полякової показала дочку в пологовому будинку - Оля на сьомому небі.