Колись ліві феміністки заснували свято 8 березня як день боротьби жінок за свої права. При цьому в сучасній Росії замість пікетів, чоловіки просто намагаються порадувати прекрасну половину людства увагою, компліментами, квітами і цукерками. Російський продюсер і чоловік співачки Валерії Йосип Пригожин теж вважає цей день святом.

Так, Йосип Пригожин привітав усіх жінок з 8 березня і показав у своєму Instagram святковий сніданок у тещі Галини Миколаївни. На записі Валерія разом з мамою накриває стіл. Продюсер привітав усіх жінок з 8 березня і побажав їм всього найкращого.

Що стосується мами самого Йосипа, то Динара Якубівна вже більше 25 років живе в Ізраїлі, а через проблеми зі здоров'ям в Росії не була стільки ж, бо не може літати літаками. Свої привітання вона швидше за все отримає по телефону.

52-річна Валерія і 51-річний Йосип Пригожин перебувають у шлюбі вже 14 років, хоча познайомилася пара за три роки до урочистої події. До речі, Йосип Пригожин одного разу заявив, що він ніколи не розлучиться з Валерією хоча б тому, що у нього найчудовіша теща.

"Не теща, а гордість. Кожен день від щирого серця бажаю їй здоров'я. Для мене вона друга мама. Спасибі за таку дочку",-якось сказав він журналістам.

Відзначимо, що не тільки мама Валерії не може похвалитися розкішшю. Так, в кінці 2020 року мати першої дружини продюсера Йосипа Пригожина Світлана Соколова поскаржилася на всю країну, що тягне жалюгідне існування. Вся справа в тому, що Жінка живе в маленькому неопалюваному будинку в Підмосков'ї. Такі "умови" забезпечила їй дочка Олена, яка влізла в серйозні борги перед мікрофінансовою організацією і позбулася через кредит трикімнатної квартири в столичному районі Чертаново.

Раніше "Hyser" писав про те, що Йосип Пригожин зганьбив співачку Валерію на " Золотому грамофоні".

Також наш портал розповів про те, що Михайло Боярський публічно принизив чоловіка співачки Валерії.

Нагадавши, Йосип Пригожин зізнався в обмані близьких людей.