Андрій Данилко у прямому ефірі розкрив головний секрет Ірини Білик.

Так, співак і шоу-мен Андрій Данилко розкрив головний секрет Ірини Білик. Це сталося на шоу" Маска", де він разом з іншими учасниками вгадував, хто ховається за маскою троянди. Вийшло дуже незвично і навіть смішно. Андрій розповів, що якось був на концерті зі своєю партнеркою по сцені Інною Білокінь і та йому повідала, що у Ірини Білик на інтимному місці виявляється є татуювання троянди.

Тому співак припустив, що це може бути такою аналогією і під маскою ховається дійсно Ірина Білик. Відзначимо, що ніхто, крім Данилко, не знав такої пікантної подробиці. Навіть Каменських і Полякова були дуже здивовані розкритою інформацією.

У коментарях під відео користувачі Мережі стали будувати свої здогади, хто ж хто. Звичайно, не обійшлося і без обговорення троянди. До слова, Андрій Данилко ні в якому разі нікого не хотів образити або якось зачепити власну гідність. Він просто поділився тією інформацією, яку сам знав.

"Тепер всі знають де в Ірини Білик є татуювання😂 🌹", - написали прозорливі користувачі Мережі.

Відзначимо, що Розою виявилася Ірина Гросу. А ось Ірина Білик є її хрещеною мамою. Тому, Данилко був не такий далекий від правди. Багато по достоїнству оцінили талант Гросу. Адже всі випуски вона співала на висоті. Крім того Аліна відмінна актриса і давно встигла заявити про себе на цьому терені. Вона зіграла не в одному серіалі і завжди була на висоті.

Тому шанувальники не перестають дивуватися її багатогранному таланту. Дівчина ще зможе багатьом чим здивувати і порадувати своїх шанувальників.

Раніше Hyser писав про те, що Вєрка Сердючка разом з мамою стануть ведучими "Орла і решки".

Також писали, що Настя Каменських в одній лише футболочці показала фото зі спальні.

Нагадаємо, що Сергій Сосєдов розповів про пересаджене обличчя Алли Пугачової, Галкін не пробачить.