Шанувальникам програми "Орел і решка" приготували великий сюрприз.

Так, шанувальників програми "Орел і решка" чекає великий сюрприз. А все тому що ще однією парою ведучих стане Вєрка Сердючка та її мама.

Про це повідомляє Телеграм-канал "Культурна Пральня".

"Здається, нас чекає щось дуже цікаве! Вєрка Сердючка і її мама - ще одна пара ведучих ювілейного сезону тревел-шоу "Орел і Решка", - пише канал.

Нагадаємо, що в Україні ювілейний сезон цієї програми стартував 13 лютого. На честь ювілейного сезону глядачів чекають нововведення. Ведучими шоу будуть різні знаменитості: десять пар артистів на десять випусків і десять напрямків.

Крім Вєрки Сердючки і її мами в програмі також взяв участь відомий співак Іван Дорн і артист Олександр Гудков.

Також серед ведучих будуть репер Позитив і співачка Мішель Андраде - зірки відправляться в подорож на батьківщину Мішель, в Болівію. Дівчині доведеться витратити всі свої 100 доларів, щоб побачитися зі своїм батьком, з яким вона не була вже три роки. Така історія напевно сподобається багатьом фанатам. Адже це дуже зворушливо і мило.

Раніше генеральний продюсер тревел-проекту Олена Синельникова розкрила подробиці нового випуску шоу. За її словами, в "Орел і решка. 10 років" акцент буде зроблений саме на зірках, щоб показати телеглядачам відомих артистів звичайними мандрівниками з рюкзаком за плечима. Такий формат повинен сподобатися багатьом шанувальникам цієї програми.

Поки великих подробиць невідомо. Залишається тільки чекати виходу нових випусків програми.

Раніше Hyser писав про те, що Каменських, розкинувши ноги, показала "фокуси-покуси".

Також писали, що Сергій Сосєдов розповів про пересаджене обличчя Алли Пугачової, Галкін не пробачить.

Нагадаємо, що подружжя Газманови "виграли" безкоштовну подорож на Мальдіви.